Motor-Center
Nynäshamn

Din fullserviceanläggning i Södertörn

Välkommen till Motor-Center i vackra Nynäshamn. Vi utför service, reparationer och underhåll av alla bilmärken och har egen verkstad för glas-, plåt- och lackskador. Hos oss kan du köpa tillbehör och reservdelar samt boka däckhotell.

Vi samarbetar med de ledande försäkringsbolagen.

Motor-Center är medlem i MRF, Motorbranschens Riksförbund.

Bäckvägen 1, Nynäshamn
Tel 08-27 44 33
Hitta till oss och öppettider

Totalansvar för din bil

Vi utför bl a service, reparationer och underhåll, garantiarbeten, skadebesiktningar, hjulinställningar och AC-service på alla bilmärken. Vi installerar Dräger alkolås, har eget däckhotell samt glas-, plåt- och lackverkstad. Samtliga tjänster finns samlade i menyn högst uppe på sidan.​

Om Volvo Närservice / Polestar

Bosch Car Service

Skadeservice

Reservdelar & tillbehör

Däck & fälg

Servicehyrbil

Boka tid

Det är lätt att hämta/lämna bilen hos oss, vi har gott om parkeringsplatser. Vår kundmottagning har väl fungerande rutiner, du slipper oftast köer. Vi har fritt WiFi och bjuder gärna på kaffe.

Skada på bilen?

Om du råkat ut för en bilskada och har din bil försäkrad hos något av de ledande försäkringsbolagen, t ex Volvia, If eller Länsförsäkringar, hjälper vi gärna till med skadeanmälan och skadebesiktning (även fotoskadebesiktning). När du lämnar din bil hos oss kan vi erbjuda hyrbil och servicehyrbil från Hertz.

Välj betalning

Vi tar emot de vanligaste betalkorten, Volvokort och Bosch Car Service-kortet. Läs mer om vad som gäller för betalning och delbetalning för respektive anläggning på sidan Betalning.
Kontakta oss GÄRNA
Vi hör av oss tillbaka till dig senast påföljande arbetsdag.

För tidbokning, boka tid via menyn eller via någon av våra Boka tid-knappar.
Det går även bra att ringa oss på 08-27 44 33 eller skicka e-post till info@motor-center.se.
Önskar du en e-postkopia på detta meddelande?
 
Tack
för att du kontaktade oss
Vi återkommer till dig senast påföljande arbetsdag.
Om du önskat en kopia via e-post har denna nu skickats till den adress du angivit. Vid tidbokning bekräftas alltid bokad tid via e-post.