Om Motor-Center – Våra anläggningar

Motor-Center

Volvo Närservice – Bosch Car Service-partner – Autoexperten

Motor-Center har serviceanläggningar i Nynäshamn och Gröndal, Stockholm. Vi är din lokala Volvo Närservice och Bosch Car Service i Nynäshamn, i Gröndal samarbetar vi med Autoexperten.

Motor-Center utför bl a service, reparationer och underhåll, garantiarbeten, skadebesiktningar, hjulinställningar och AC-service enligt tillverkarens rekommendationer. Vi installerar och kalibrerar också Dräger Alkolås. 

Våra anläggningar har all utrustning som krävs för att göra effektiva jobb på rätt sätt, både när det gäller felsökningar, programuppdateringar och mekaniska arbeten. Vår personal har hög kompetens och vi investerar kontinuerligt i vidareutbildning av oss själva.

Vi har reservdels- och tillbehörsbutiker, det vi inte har hemma tar vi hem på beställning till dig. Vi har också däckservice, däckhotell samt egen skadeverkstad i Nynäshamn där vi tar hand om kaross-, plåt-och lackskador på alla bilmärken och modeller. 

Det är lätt att lämna och hämta bilen hos oss, vi har gott om parkeringsplatser. Våra kundmottagningar har väl fungerande rutiner, du slipper oftast köer. Vi har fritt WiFi och bjuder gärna på kaffe. I samband med service kan du också boka servicehyrbil. 

Hos oss är din bil i trygga händer.

Välkommen!

Om Motor-Center – Nynäshamn

Volvo Närservice

Din lokala Volvo-verkstad i samarbete med Bilia

Motor-Center är din lokala Volvo Närservice i Nynäshamn / Södertörn. Konceptet lanserades i Sverige år 2000 under parollen ”Komplett service nära dig”. Vi är också auktoriserad verkstad för Polestar.

Som din lokala Volvo Närservice kan vi erbjuda det bästa från Volvo och Bilia under ett och samma tak. Vi är proffs på Volvo och använder endast Volvo originaldelar när vi servar och reparerar din Volvo.

Vi har tillgång till de senaste rönen och aktuell information om olika Volvomodeller. Våra erfarenheter och specialistkunskaper använder vi bl a för att ge våra Volvo-kunder väl underbyggda kostnadsförslag och korrekt utförda arbeten.

Volvokortet ger dig förmåner och möjligheter till delbetalning. Läs mer här.

Boka gärna tid hos oss via vår Bokningsknapp.

Om Motor-Center – Nynäshamn

Bosch Car Service

Service, underhåll och reparationer av alla bilmärken

Motor-Center i Nynäshamn ingår i Bosch Car Service, världens största oberoende kedja med ca 15000 bilverkstäder i 150 länder som levererar högkvalitativ fordonsservice, underhåll och reparationer av alla bilmärken och modeller.

Som Bosch Car Service-partner har vi tillgång till kunskaper från Bosch – världens största tillverkare av bildelar och system för bilindustrin – och kan erbjuda ett brett utbud av underhåll, kontroll, mekaniska bilreparationer och diagnos av elektronik, oavsett fabrikat.

För att säkerställa en snabb och systematisk fordonsdiagnostik och ett kvalificerat service- och reparationsarbete, använder vi oss av den modernaste testtekniken och väl uppdaterade digitala informationssystem.

Bosch Service Assistance är en vägassistans som ingår när du servar en begagnad bil hos oss. Assistansen gäller vid driftsstopp p g a tekniskt fel, bränslebrist, punktering, borttappad eller inlåst bilnyckel. Giltighetstiden är 12 månader och förlängning sker vid påföljande service. 

Assistansnumret kan nås dygnet runt, året om!
+46 774 43 00 00

Bosch Car Servicekortet ger dig förmåner och ett flertal betalningsalternativ. Läs mer här.

Boka gärna tid hos oss via vår Bokningsknapp.

Om Motor-Center – Gröndal

Autoexperten

Service, reparationer och underhåll för alla bilmärken

Motor-Center Gröndal är en av 350 verkstäder i Sverige som tillsammans utgör Autoexperten. Vi tar emot alla bilmärken och modeller. Har du frågor så kontakta oss på Motor-Center eller Autoexpertens kundservice som har öppet alla dagar kl 7–22 på tel 08-92 33 34. 

Vi hjälper dig med service oavsett vilket bilmärke du har och vilken typ av drivmedel din bil nyttjar – bensin, biogas, diesel, el, etanol eller hybrid. Vi följer alltid biltillverkarnas rekommendationer och serviceschema, är det något vi upptäcker på din bil – och som du behöver känna till – så berättar vi det för dig. 

Din nybilsgaranti gäller hos oss och alla verkstäder inom Autoexperten. Vi följer biltillverkarens rekommendationer och använder reservdelar från Autoexperten som minst motsvarar originalkvalitet. Därmed fortsätter bilens nybilsgaranti (om den fortfarande är aktuell) att gälla efter ditt besök hos oss.

Autoexpertens Assistansförsäkring ingår i 12 månader när vi har servat din bil och vi lämnar 3 års funktionsgaranti på våra reservdelar.

Autoexpertenkortet ger dig förmåner och möjligheter till delbetalning. Läs mer här.

Boka gärna tid hos oss via vår Bokningsknapp.

Om Motor-Center – Plåt & Lack

Plåt & lack

Komplett skadeverkstad för alla bilmärken

Motor-Center Plåt & Lack i Nynäshamn utför allt inom bilplåtslageri, billackering och rekonditionering. Vi samarbetar med de ledande försäkringsbolagen och är auktoriserad skadeverkstad för Volvo, Renault och Subaru.

Billackering och plåtslageri är ett hantverk. Vår ambition är att utföra arbetet med en kvalitetsnivå utöver alla branschregler och med största möjliga miljöhänsyn. Vi strävar alltid efter att finishen på det skadade området ska bli som nytt igen. 

Våra plåtslagare och billackerare har lång erfarenhet av plåt- och krockskador. Vi har utrustning och kompetens att rikta skadade karosser, och där det behövs ersätter vi de delar som är svårt skadade. Vi utför även bilplastarbeten och radarkalibrering.

Om du vill kan vi hjälpa till med skadeanmälan och ombesörja kontakten med ditt försäkringsbolag. Vi samarbetar med de ledande försäkringsbolagen.

Tidbokning och skadeanmälan gör du enkelt via våra knappar. Vid skadeanmälan behöver du inte boka tid. Vi gör då en bedömning av skadans omfattning i samråd med ditt skadeombud. Därefter återkommer vi till dig med information, förslag till åtgärder och tidpunkt.

Om Motor-Center – Kontakt

Kontaktuppgifter

Öppettider, adresser, kartor m m

Motor-Center Nynäshamn

Volvo Närservice
Bosch Service-partner

Motor-Center Nynäs AB
Bäckvägen 1
149 45 Nynäshamn

Tel vx 08-27 44 33
E-post info@motor-center.se

Bg nr
5151-1202

Org.nr.
556414-6032

Ansvarig
Omed Afshar
omed@motor-center.se

Öppettider

Måndag–torsdag07.00 – 17.00
Fredag07.00 – 15.00
Lunch12.00 – 13.00
Helgdagar/aftnarStängt

Det är lätt att hämta/lämna bilen hos oss, vi har gott om parkeringsplatser.

Det tar bara en minut att gå till busstationen på Bäckvägen och buss 854. För aktuella tidtabeller och uppgifter, se www.sl.se.

Motor-Center Plåt & Lack – Nynäshamn

(f.d. Nynäs Plåt & Lack)

Nynäs Plåt & Lack AB
Bäckvägen 1
149 45 Nynäshamn

Tel vx 08-27 44 33
skador@motor-center.se

Bg nr
413-6933

Org.nr.
559108-9494

Ansvarig
Omed Afshar
omed@motor-center.se

Öppettider

Måndag–torsdag07.00 – 17.00
Fredag07.00 – 15.00
Lunch12.00 – 13.00
Helgdagar/aftnarStängt

Motor-Center Gröndal

Autoexperten (f.d. BVT Bilverkstad)

Bilvårdsteknik Ormbergsvägen AB
Ormbergsvägen 6
117 67 Stockholm

Tel vx 08-27 44 33
E-post grondal@motor-center.se

Bg nr
5116-0067

Org.nr.
556601-1598

Ansvarig
Shekeb Afshar
shekeb@motor-center.se

Öppettider

Måndag–torsdag07.00 – 16.00
Fredag07.00 – 15.00
Lunch11.30 – 12.15
Helgdagar/aftnarStängt

Sommarstängt vecka 29-30

Om Motor-Center – MILJÖ

Miljö

I samarbete med Ragn-Sells och PreZero

Med den vackra skärgården i och omkring Storstockholm är det en självklarhet för oss att sträva efter att bedriva en hållbar verksamhet med miljöhänsyn.

Motor-Center Nynäshamn

Våra anläggningar i Nynäshamn har avtal med Ragn-Sells, som har anpassade lösningar till verkstäder.

Vi sorterar allt avfall och tar miljöansvar på arbetsplatsen. Utslitna och utbytta bildelar sorteras manuellt av oss eftersom det mesta går att återvinna/energiutvinna. Dessa delar hamnar sedan i vår egen miljöstation som sköts av Ragn-Sells.

Konceptet Hållbar verkstad™ är en helhetslösning som bl a innebär rationell hantering av farligt avfall, lagefterlevnad och optimering av utrymmen.

Tillsammans ser vi bl a till att delar som klassas som miljöfarligt avfall (t ex batterier och oljor) tas om hand på rätt sätt. Denna avfallshantering rapporteras kontinuerligt till oss.

Ragn-Sells hämtar även uttjänta däck hos oss för återvinning. Kostnaden för detta ingår i miljöavgiften för däcken och är en del av hållbarhetskonceptet.

Läs mer på Ragnsells.se.

Motor-Center Gröndal

Vår verkstad i Gröndal har avtal med PreZero som har smarta verkstadsanpassade lösningar när det gäller avfallshantering och hantering av restmaterial.

Vi har anpassad källsortering, PreZero hämtar vårt avfall och ser till att det hanteras på ett korrekt, miljömässigt sätt och därigenom blir en del av den cirkulära ekonomin. Det som kan återvinnas, återvinns. Tillsammans gör vi skillnad för en hållbar framtid.

PreZero arbetar efter en metod som heter Miljöcirkeln®. Analys, rapportering och återkoppling till oss sker bland annat via InfoManager statistikverktyg.

Läs mer på prezero.se.

Om Motor-Center – Betalning

Betalning

Flexibla betalningsalternativ inklusive delbetalning

Hos Motor-Center kan du välja hur du vill betala, och/eller delbetala. Du kan använda flera olika förmånskort. Vi tar också emot de vanligaste betal- och kreditkorten. Hos vår anläggning i Gröndal kan du även betala med Swish.

 

Motor-Center i Nynäshamn

 • Volvokort
  • Betala och delbetala
 • Bosch Car Service Förmånskort
  • Betala och delbetala

 

Motor-Center Plåt & Lack

 • Volvokort
  • Betala (ej delbetala)

Motor-Center Gröndal
 • Autoexperten-kortet och Autoexperten-faktura
  • Betala och delbetala
 • Volvokort
  • Betala (ej delbetala)

Autoexperten Fleet företagskunder debiteras enligt avtal.

Faktura erbjuds som betalningsalternativ efter sedvanlig kreditprövning.

CarPay gäller tyvärr inte hos oss då vi inte är anslutna till Volvos kassasystem.

Autoexperten.kortet

Använd gärna hos:

 • Motor-Center Gröndal

Med Autoexperten-kortet betalar du alltid den sista i nästa månad utan extra kostnad. Vill du dela upp betalningen kan du göra det till en fast kostnad.

Autoexperten-kortet hanteras och distribueras av Resurs Bank AB. Det sker en kreditprövning och eventuellt en kreditupplysning på ditt personnummer när du ansöker om kortet. Vid kreditupplysning skickas en kopia på denna per post till dig.

Fullständiga kontovillkor finns att läsa på autoexperten.se.

Autoexperten.kortet

Använd gärna hos:

 • Motor-Center Nynäshamn

Med Bosch Car Service-kortet bestämmer du själv hur du vill betala dina verkstadsbesök. Kortet är gratis och utan årsavgifter.

Betala hela ditt verkstadsbesök direkt, eller dela upp din betalning.Du får 60 dagars kostnadsfri kredittid och upp till 24 månaders räntefri delbetalning.

Du väljer hemma hur du vill betala månaden efter köpet; 4 månaders delbetalning utan avgifter eller ränta, eller en förmånlig delbetalning i upp till 48 månader.

Vi hjälper dig med ansökan i butiken, eller ansök direkt på webben: boschcarservice.com.

Autoexperten.kortet

Använd gärna hos:

 • Motor-Center/Volvo Närservice Nynäshamn
 • Motor-Center Plåt & Lack Nynäshamn
 • Motor-Center Gröndal (ej delbetalning)

Du behöver inte äga en Volvo för att ha ett Volvokort.

Med Volvokortet kan du samla alla bilutgifter på en enda faktura som du betalar månadsvis: Drivmedel, parkering, försäkring, reparationer, service, reservdelar och annat.

Med Volvokortet kan du dela upp betalningen på 4 månader utan avgifter eller ränta. Du får bonus på alla dina köp. Vill du betala på längre tid kan du använda din kortkredit.

Med Volvokort tankar du billigare på Tanka och OKQ8 och tvättar bilen billigare hos Tvätta.

Du kan ansluta ditt kort till Apple Pay, Samsung Pay eller Google Pay.

Läs mer om Volvokort och ansök om kort direkt på nätet. Vi kan också hjälpa dig med ansökan i butiken.

Ring +46 31 838 980 om oturen är framme och du behöver spärra ditt kort. Numret är tillgängligt dygnet runt, även från utlandet.

Om Motor-Center – Media

Press

Bilder och logotyper

Här finner du Motor-Centers logotyper och pressbilder för nedladdning.

Här kan du ladda ner mappar med Motor-Centers logotyper i olika filformat. Varje logga finns i svart respektive vit/negativ färg.

Filformaten är EPS, PDF, PNG och JPG.

Motor-Center (utan byline)

Motor-Center/Volvo Närservice Nynäshamn

Motor-Center Plåt & Lack

Motor-Center Gröndal

Pressbilderna nedan är fria för publicering i samband med att Motor-Center nämns. Bilderna är i jpg-format med en upplösning på 300 dpi.

Vid användning av bild skall fotografens namn alltid anges: © Foto Lena Nilsson

Titta på bilderna genom att klicka på dem. Ladda ned bilderna genom att högerklicka på önskad bild och välj Spara som. Du kan även välja att ladda ner samtliga foton samlade i en mapp (ZIP-fil).

Om du har problem med att ladda ner en bild, eller om du söker en bild som ej finns med, kontakta info@motor-center.se eller ring 08-27 44 33.

Ägare

 

Företaget

 

Verksamhet

 

 

Kontakta oss GÄRNA
Vi hör av oss tillbaka till dig senast påföljande arbetsdag.

För tidbokning, boka tid via menyn eller via någon av våra Boka tid-knappar.
Det går även bra att ringa oss på 08-27 44 33 eller skicka e-post till info@motor-center.se.
Önskar du en e-postkopia på detta meddelande?
 
Tack
för att du kontaktade oss
Vi återkommer till dig senast påföljande arbetsdag.
Om du önskat en kopia via e-post har denna nu skickats till den adress du angivit. Vid tidbokning bekräftas alltid bokad tid via e-post.