Volvo Närservice Nynäshamn

Vi är din lokala Volvo Närservice

Motor-Center uppfyller "Volvo global standards of competence" och vi är din lokala Volvo Närservice i Nynäshamn och Södertörn.

Vi utför service, reparationer och underhåll, garantiarbeten, skadebesiktningar, 4-hjulsinställningar och AC-service. Vi har reservdelsbutik och däckhotell.

Vår anläggning har den senaste serviceutrustningen, d v s alla de instrument som krävs för att göra effektiva jobb på rätt sätt, både när det gäller felsökningar, programuppdateringar och mekaniska arbeten. Vi investerar också kontinuerligt i vidareutbildning av oss själva. 

Hos oss kan du betala med Volvokort. Om du vill kan du dela upp betalningen på 4 månader med Volvokortet, utan ränta och avgifter. Vi hjälper dig med ansökan i butiken (du behöver inte äga en Volvo för att ha ett Volvokort). Tyvärr gäller inte CarPay hos oss.

Vi erbjuder kunder som bokar service fri servicehyrbil, du betalar endast bensinen. I kundmottagningen bjuder vi på kaffe/te och WiFi. 

Hos oss är alla bilar välkomna

Genom vårt samarbete med Verkstadspartner kan vi erbjuda service och reparationer av alla bilmärken.

Våra bilmekaniker utbildas och uppdateras kontinuerligt på alla bilmärken. På vår serviceanläggning finns all utrustning som behövs för avancerad diagnos och felsökning för samtliga fabrikat och modeller, därmed kan vi erbjuda hela serviceprocessen oavsett vilket bilmärke du kör.

Verkstadspartner är samarbetspartner till Bilia, läs mer om Verkstadspartner här.

Rikstäckande och Bilia Serviceavtal

Motor-Center är auktoriserad att utföra Volvo originalservice vilket innebär att du med Rikstäckande eller Bilia serviceavtal kan boka in din Volvo hos oss, både för akuta reparationer och för tillsyn vid ordinarie serviceintervall, oavsett vart i Sverige du bor.

Med Volvo Serviceavtal betalar du ett fast pris per månad. Enkelt och utan överraskningar.

Läs mer om Volvo Serviceavtal här.

Volvo Originalservice med Volvo Assistans från 1995 kr

Endast av Volvo godkända verkstäder kan genomföra Volvo Originalservice. Genom att alltid anlita av Volvo godkänd verkstad säkrar du din Volvos andrahandsvärde redan från början. Vi ser till att din bil rullar säkert, oavsett årsmodell.

Volvo Originalservice innehåller ett flertal förmåner som ger dig trygghet. Du får din bil servad med Volvo originaldelar, detta gör att din bil bibehåller samma säkerhet som den dag den rullade ut från fabriken. 

Volvo Assistans förlängs med ett år i taget utan extra kostnad (värde 495:-) fram till att bilen fyller 10 år. I servicen ingår också fria uppdateringar av mjukvaran.

Servicegarantin innebär att om, mot förmodan, något fel skulle uppstå på något som åtgärdats enligt serviceprotokollet åtgärdar vi det kostnadsfritt så snabbt som möjligt. Dessutom lånar vi dig en bil under tiden.

När du gör Volvo Originalservice och har bilen försäkrad hos Volvia förlängs under de flesta omständigheter din maskinskadeförsäkring från 10 000 till 15 000 mil per år .

Läs mer om Volvo Originalservice
Läs mer om
Volvo Maskinskadeförsäkring

Volvo Assistans

Volvo Assistans är en av marknadens absolut starkaste assistanslösningar som ingår gratis under ett års tid i alla nya Volvobilar. Tjänsten förlängs kostnadsfritt när du gör en Volvo Originalservice på din bil.  

När din bil var ny fick du ett års fri Volvo Assistans som innebär att Volvo lovar att hjälpa dig så fort du får problem med bilen. 

Efter att din Volvo fyllt ett år förlängs Volvo Assistans med ett år kostnadsfritt varje gång du utför en originalservice enligt Volvos rekommenderade serviceprogram hos oss eller någon annan av Volvo godkänd verkstad (värde 495:-). 

Använd Volvo On Call-knappen,
Volvo On Call-appen eller ring 020-55 55 66

För hjälp utomlands ring: (+46) 31 51 83 35

Har du frågor om vad vi kan hjälpa dig med i ditt skadeärende, kontakta oss på 08-520 603 50 eller maila till info@motor-center.se

Läs mer om Volvo Assistans

Uppdatering av mjukvara

I din Volvo finns en mängd datorer som styr allt från bränsle­insprutningen till fönsterhissarna. När du utför en Volvo Originalservice hos oss ingår även fria uppdateringar till den senaste mjukvaran för din bil.

En uppdaterad mjukvara optimerar bilens funktioner och säkerhet – och din kör­upplevelse! Erbjudandet om fri uppdatering vid Volvo Originalservice gäller alla Volvomodeller från årsmodell 1999 och framåt, förutom Volvo C70, S/V40-04 samt XC/V70-00.

Läs mer om Volvo uppdatering av mjukvara

AC-service från 995 kr

Din bils klimatanläggning/AC tar bort fukt, rensar kupéluften och hjälper till att hålla en jämn och behaglig temperatur i bilen.

Svenska väderförhållanden gör att systemet inte håller sig helt slutet, därför kan även nya klimatanläggningar tappa 10–15 procent av köldmedlen per år eftersom systemet inte används tillräckligt under de kallare månaderna.

Vid service av din bils air condition tömmer vi systemet på kylmedel samt vakuumsuger AC-systemet i syfte att avfukta systemet och finna ev läckage. Vi avslutar med påfyllning av kylmedel, olja och spårmedel.

Boka tid hos oss regelbundet så hjälper vi din AC att fungera korrekt.

Polestar Performance

Polestar Performance är ett åtgärdspaket som optimerar effekten och vridmomentet i din Volvo. Det gör bilen piggare och roligare att köra och ökar säkerheten när du behöver extra prestanda, t ex vid omkörningar, utan ökad bränsleförbrukning.

 

Personlig servicetekniker (PST)

Med en Volvo Personlig Servicetekniker har du alltid en expert nära till hands som vet vad som behövs för att din Volvo ska fortsätta fungera som du förväntar dig.

Vår personliga servicetekniker heter Pontus Guldkrans.

Pontus når du på telefon eller e-post.
08-520 603 50

info@motor-center.se

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss!
Nedan ser du ytterligare kontaktmöjligheter.

Öppettider

Måndag – torsdag 07.00–17.00
Fredag 07.00–15.00
Lunchstängt 12–13
Helgdagar Stängt
×