Volvo Närservice Nynäshamn
Välkommen in i vår butik med reservdelar och tillbehör

Motor-Center erbjuder bilägare närhet och trygghet genom en kompetent och personlig service. För dig som mekar själv har vi en reservdelsbutik dit vi får beställda varor två gånger om dagen från Bilia i Segeltorp. 

I vår tillbehörsavdelning finner du bl a däck, fälgar, bas- och kampanjvaror. Kontakta oss så beställer vi hem det du behöver när det gäller Volvo originaldelar eller produkter från Volvo och Bilia. Betala gärna med Volvokort och dela upp betalningen på fyra månader räntefritt om du vill.

Dennis Kristiansson är den som oftast välkomnar dig i butiken och kundmottagningen. Dennis är en av våra delägare med ett genuint teknikintresse och med ett långt förflutet i branschen har han koll på det mesta.

Har du frågor om vad vi kan hjälpa dig med,
kontakta oss på tel 08-520 603 50 eller
maila till oss på info@motor-center.se

Volvokortet ger dig allt på ett kort! (Tyvärr gäller ej CarPay hos oss)

Med ett Volvokort kan du samla alla bilutgifter på en enda räkning som du betalar månadsvis: Drivmedel, parkering, försäkring, reparationer, service, reservdelar och annat. Och du behöver inte äga en Volvo för att ha ett Volvokort!

Volvokortet är ett kostnadsfritt kreditkort som gör ditt liv med bilen lite enklare. När du betalar hos oss eller i Volvohandelns butiker kan du dela upp köpet på fyra månader utan kostnader för ränta eller avgifter. Vill du betala på längre tid kan du använda din kortkredit.

Vi hjälper gärna till med ansökan i butiken. Du kan också ansöka om Volvokort direkt på webben.

Ring +46 31 838 980 om oturen är framme och du behöver spärra ditt kort. Numret är tillgängligt dygnet runt, även från utlandet.

Tyvärr kan du inte betala med CarPay hos oss då vi inte är anslutna till Volvos kassasystem.

Volvokort – Allt på ett kort
Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss!
Nedan ser du ytterligare kontaktmöjligheter.

Öppettider

Måndag – torsdag 07.00–17.00
Fredag 07.00–15.00
Lunchstängt 12–13
Helgdagar Stängt
×