Volvo Närservice Nynäshamn

Välkommen till Motor-Center/Volvo Närservice 

Motor-center i Nynäs Ab

Motor-Center är din lokala Volvo Närservice i Nynäshamn och Södertörn. Vi tar totalansvar för underhåll, service och reparationer på din bil. Genom vårt samarbete med Verkstadspartner kan vi serva alla bilmärken, vi är också anslutna till MRF.

Hos oss lämnar du din Volvo för originalservice, reparationer och garantiarbeten. 

Vi tar också emot alla andra bilmärken. Vi har skadeservice, däckhotell, reservdelsbutik i egen regi och är medlem i MRF, Motorbranschens Riksförbund.

I vårt nätverk finns noggrant utvalda samarbetspartners, bl a för reservdelar, leveranser, plåt/lack- och glasskador. Vill du veta vad vi kan göra för dig, din bil eller företagets fordonspark – eller har du förslag på förbättringar?

Välkommen in, slå en signal eller maila.

info@motor-center.se
Tel 08-520 603 50

Volvo närservice i Nynäshamn

Konceptet Volvo Närservice lanserades år 2000 under parollen ”Komplett service nära dig”. Affärsidén är att erbjuda privatpersoner och företag det bästa från Volvo och Bilia under ett och samma tak.

Som Volvo Närservice har vi alltid tillgång till de senaste rönen och information om olika Volvomodeller. Det krävs också att vi uppfyller "Volvo global standards of competence".

Våra erfarenheter och specialistkunskaper använder vi bl a för att ge våra Volvo-kunder väl underbyggda kostnadsförslag och korrekt utförda arbeten. 

Vi utför även garantireparationer. 

Läs mer om Volvos garantier här.

Din Verkstadspartner

Som Verkstadspartner kan vi erbjuda fullt servicekoncept för alla bilägare. Verkstadspartners nätverk är rikstäckande och en viktig samarbetspartner är Bilia.

Vi kan ge full service till samtliga bilmärken och modeller genom vårt samarbete med Verkstadspartner.

Du som vill ha reservdelar till din bil kan enkelt beställa det via oss, vi får dagliga leveranser från Bilia i Segeltorp till vår butik.

Läs mer om Verkstadspartner här.

Ägare • HISTORIK

Motor-Center i Nynäs AB startades av Benny Karlsson och Dennis Kristiansson  – två rutinerade bilmekaniker med målsättningen att du som kund ska vara nöjd hela vägen, från start till mål. 

Benny började sin bana hos Estö Bilservice på den tiden det fortfarande låg ute på Estö. Vi ser ibland bilar och serviceböcker från början av 90-talet där ingen annan än Benny har utfört servicen på 35.000 mil.

Dennis jobbade från hösten 1993 tillsammans med den bortgångne delägaren Anders Olsson på det som då hette Ter-Borch`s Ringservice eller ”Bocken” som det hette i folkmun – numera Vianor`s anläggning i Nynäshamn. Dennis slutade våren 2001 för att serva kopieringsmaskiner åt Canon i Stockholm och Anders började på Estö Bilservice som servicerådgivare (då fanns de på Sandtorpsvägen).

2001 köptes Estö Bilservice av Andreas Eriksson som också hade NynäsBilskadeCenter (NBC) och 2004 flyttade Estö Bilservice in i våra nuvarande lokaler på Bäckvägen i Nynäshamn och de två tidigare bolagen började då att verka under det gemensamma namnet Motor-Center.

Dennis anslöt till teamet i juni 2008 och i februari 2010 köptes Motor-Center i Nynäs AB av Anders, Benny och Dennis. Idag består företaget av fem medarbetare som verkar i den egna fastigheten på Bäckvägen i Nynäshamn.

Motor-Center har med andra ord varit i bilsvängen i Nynäshamn ganska länge och det hoppas vi ska komma alla gamla och nya kunder till nytta. Vårt mål är att våra kunder ska vara nöjda hela vägen, från den första kontakten tills dess att bilen hämtas.

Motor-Center ägs av Benny Karlsson och Dennis Kristiansson sedan 2010, men företaget har en längre historia än så.

medarbetarE

Hos oss är din bil i trygga händer. Vi uppfyller Volvo Global Standards of Competence och är anslutna till Verkstadspartner.

Våra kontaktuppgifter ser du nedan, men vi ber dig i första hand att använda mailadressen info@motor-center.se så att vi inte missar någon kontakt med dig vid semester etc. Välkommen till oss med din bil. 

Benny Karlsson

Ägare, verkstadschef & tekniker

benny@motor-center.se

Dennis Kristiansson

Ägare, VD & kundmottagare

dennis@motor-center.se

Pontus Guldkrans

PST (Personlig Servicetekniker)

pontus@motor-center.se

Stefan Skarin

Tekniker

stefan@motor-center.se

Joakim Skilberg

Tekniker

joakim@motor-center.se

Personlig servicetekniker (PST)


Vi har en personlig servicetekniker - Pontus Guldkrans.

Pontus når du på telefon eller e-post.
08-520 603 50

info@motor-center.se

Vi värnar om miljön 

De allra flesta av oss som jobbar på Motor-Center bor och har våra familjer i Nynäshamn med omnejd. Med den vackra skärgården runt hörnet är det en självklarhet för oss att sträva efter att bedriva en hållbar verksamhet.

Att ta ansvar för miljön, både i det dagliga arbetet och långsiktigt, är självklart för oss som bor och verkar i vår vackra men ömtåliga skärgårdsnatur.

Vi sorterar allt avfall och tar miljöansvar på arbetsplatsen. Utslitna och utbytta delar från din bil sorteras manuellt av oss eftersom det mesta går att återvinna/energiutvinna. Dessa delar hamnar sedan i vår egen miljöstation som sköts av Ragn-Sells.

Konceptet Hållbar verkstad™ är en helhetslösning som bl a innebär rationell hantering av farligt avfall, lagefterlevnad och optimering av utrymmen.

Tillsammans ser vi bl a till att delar som klassas som miljöfarligt avfall (t ex batterier och oljor) tas om hand på rätt sätt. Denna avfallshantering rapporteras kontinuerligt till oss via listor.

Ragn-Sells hämtar även uttjänta däck för återvinning hos oss. Kostnaden för detta ingår i miljöavgiften för däcken och är en del av hållbarhetskonceptet.

Läs mer på Ragn-sells.se

Vårt nätverk består av noggrant utvalda samarbetspartners

För att möta dagens miljökrav och ge dig bästa service har vi kompetenta samarbetspartners, bl a för reservdelar, leveranser och renhållning.

Närservice för dig och din Volvo
Genom samarbete med Bilia Segeltorp erbjuder vi Volvoägare i Nynäshamn med omnejd en optimal servicenivå med kompetent och personlig service. I vårt samarbete med Bilia ingår även datasystemstöd.

Vid bilskador samarbetar vi bl a med Volvia och If för att ge snabb och korrekt skadehantering.

Verkstadspartner för dig som kör ett annat märke

Vi är ansluten till Verkstadspartner, vilket medför att vi har kompetens och utrustning för avancerad felsökning och service av alla bilfabrikat och modeller. Som Verkstadspartner är vi också etablerad samarbetspartner till Bilia och kan därmed erbjuda dig som kund både service och reparationer enligt tillverkarens rekommendationer.

Volvokort – inte bara för volvoägare

Vårt samarbete omfattar även Volvokort, med vilket du kan dela upp betalningen på fyra månader räntefritt, utan avgifter, om du vill. Du behöver inte äga en Volvo för att ha Volvokort.

Miljö och renhållning

När det gäller renhållning har vi avtal med Ragn-Sells, Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö, som bl a erbjuder anpassade lösningar med fokus på nytänkande och långsiktig hållbarhet till verkstäder. 

Läs mer om våra partners

Kontakta oss om du vill veta mer, eller läs mer på respektive företags webbplatser.

bilia.se
if.se

nynashamnsplatobillackering.se
ragn-sells.se

verkstadspartner.se

volvocars.se

volvia.se
volvofinans.se

GDPR – Dina personuppgifter

För information om hur vi hanterar, delar och skyddar dina personuppgifter hänvisar vi till vår Integritetspolicy som finns att läsa på följande länk.

GDPR - Integritetspolicy

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss!
Nedan ser du ytterligare kontaktmöjligheter.

Öppettider

Måndag – torsdag 07.00–17.00
Fredag 07.00–15.00
Lunchstängt 12–13
Helgdagar Stängt
×