Volvo Närservice Nynäshamn
Boka service hos Volvo Närservice Nynäshamn
Boka en tid


Som Volvo Närservice utför vi garantijobb på din Volvo. Du som har Rikstäckande eller Bilia serviceavtal är välkommen att boka in din Volvo hos oss, både för akuta reparationer och för tillsyn vid ordinarie serviceintervall. Vi samarbetar med Bilia i Segeltorp som förser oss och våra kunder med Volvo originaldelar.

Genom vårt samarbete med Verkstadspartner tar vi emot alla bilmärken, och vi är också auktoriserade av Saab. Har ni en tjänste- eller företagsbil eller ett försäkringsärende så kan det kännas tryggt att veta att vi samarbetar med de ledande vagnparksägarna, leasing- och försäkringsbolagen.

Fri servicehyrbil


Boka gärna en av våra hyrbilar när du beställer service hos oss. Det kostar inget extra, bara bensinen. Du hämtar och lämnar den fulltankad. Antalet bilar är begränsat och dessa lånas ut i mån av tillgång enligt principen först till kvarn. När det gäller hyrbilar samarbetar vi med OK Q8 i Nynäshamn. 

OBS! Servicehyrbil förbokar du i samband med service.

Personlig servicetekniker (PST)


Med en Volvo Personlig Servicetekniker har du alltid en expert nära till hands som lär känna din bil och vet vad som behövs för att den ska fortsätta fungera som du förväntar dig.

Vill du ha en personlig servicetekniker med totalansvar för din bil, kontakta Dennis Kristiansson på kundservice. 

Dennis når du på telefon eller e-post.
08-520 603 50

info@motor-center.se

Vi bjuder på Wi-Fi och kaffe när du lämnar/hämtar din bil hos oss

Slå dig gärna ner i vår kundmottagning och koppla av med en kopp kaffe eller te. Vi har fri internetuppkoppling om du vill surfa medan du befinner dig hos oss.
Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss!
Nedan ser du ytterligare kontaktmöjligheter.

Öppettider

Måndag – torsdag07.00–17.00
Fredag07.00–15.00
Lunchstängt12–13
HelgdagarStängt
×