Volvo Närservice Nynäshamn

Hej! Här kan du boka tid, däckhotell och gratis hyrbil vid service

Här kan du beställa tid för service/reparation, hjulskifte, däckhotell och fri servicehyrbil. Fyll i formuläret här nedanför och tryck på Boka önskad tid, så återkommer vi med bekräftelse. Observera att första bokningsbara tid är tidigast om fem arbetsdagar – önskar du tid snabbare, slå oss en signal! Vi servar alla märken.

Som Volvo Närservice utför vi garantijobb på din Volvo. Du som har Rikstäckande eller Bilia serviceavtal är välkommen att boka in din Volvo hos oss, både för akuta reparationer och för tillsyn vid ordinarie serviceintervall. Vi samarbetar med Bilia i Segeltorp som förser oss och våra kunder med Volvo originaldelar.

Genom vårt samarbete med Verkstadspartner tar vi emot alla bilmärken. Har ni en tjänste- eller företagsbil eller ett försäkringsärende så kan det kännas tryggt att veta att vi samarbetar med de ledande vagnparksägarna, leasing- och försäkringsbolagen.

Föredrar du att maila oss så går det också bra. Då kontaktar vi dig senast nästkommande arbetsdag. Vi kan inte garantera att du får den tid du önskar, men vi gör vårt bästa för att tillgodose dina önskemål. Välkommen med din bokning!

Volvo/Bilia-kort gäller hos oss vid betalning (du behöver inte äga en Volvo för att ha Volvokort). Vi hjälper dig med ansökan i butiken eller ansök direkt här.

Kom ihåg att ta med serviceboken när du lämnar in din bil!

 

Boka service hos Volvo Närservice Nynäshamn

Kontakt

Om din bil

Boka tjänst

Önskemål

Kontakt

Om din bil

Boka tjänst

Önskemål

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss!
Nedan ser du ytterligare kontaktmöjligheter.

Öppettider

Måndag – torsdag 07.00–17.00
Fredag 07.00–15.00
Lunchstängt 12–13
Helgdagar Stängt
×