Volvo Org.service
från 1495 kr

Motor-Center i Nynäshamn är en auktoriserad Volvo-verkstad. Endast auktoriserade Volvo-verkstäder kan genomföra en Volvo orginalservice.

Varför göra en Orginalservice?

Genom att unna din Volvo en Orginalservice får du ett flertal förmåner gentemot att lämna in din Volvo på vilken verkstad som helst. När din bil var ny fick du ett års Volvo fri Assistans. Efter en orginalservice förlängs denna tjänst med ytterligare ett år, alldeles gratis! Volvo Assistans innebär att Volvo lovar dig att hjälpa dig så fort du får problem med bilen i alla västeuropeiska länder. Till exempel hjälper vi dig med däckbyte om du råkar få punktering. Vid allvarligare fel kan du även få hjälp med bärgning och hemtransport eller inkvartering. Volvo Assistans gäller tills dess att din bil fyller tio år, förutsatt att du servat bilen hos oss på Motor-Center eller annan auktoriserad Volvo-verkstad.

Genom att låta oss på Motor-Center genomföra Service på din Volvo ingår även en Servicegaranti. Det innebär att om, mot förmodan, något fel skulle uppstå på något som åtgärdats enligt serviceprotokollet åtgärdar vi det kostnadsfritt så snabbt som möjligt. Dessutom lånar vi dig en bil under tiden.

Varmt välkommen till oss på Motor-Center i Nynäshamn med din Volvo!

Comments are closed.