Saab 3D-Service
från 1495 kr

Saab 3D Original Service är serviceprogrammet för dig som har en Saab 9-3 eller
Saab 9-5. Programmet erbjuds av våra 160 auktoriserade Saabverkstäder runt om i Sverige. Vi på Motor-Center i Nynäshamn är en av dem. Här är serviceteknikerna Saabspecialister och förutom specialverktyg och diagnosutrustning anpassade för just Saab, används givetvis alltid Saab Originaldelar.

Serviceprogrammet finns i tre nivåer, vilket ger dig valfrihet att själv bestämma hur stor bilservice du vill göra. Vilken nivå du än väljer kan du vara säker på att du får all den extra trygghet och kvalitet som bara en bilservice hos en auktoriserad Saabverkstad kan erbjuda dig och din bil. Vi garanterar helt enkel att din Saab förblir 100 procent Saab. Och det spelar ingen roll om din Saab är ny eller gammal. Saab 3D Originalservice omfattar bilar ända från årsmodell 1998 och framåt.

Trygghet

När du gör en Saab 3D Original Service får du alltid ett års fri Saab Assistans. Det gör att du tryggt kan köra vidare i vetskap om att du får snabb hjälp längs vägen om du skulle få ett oväntat driftstopp.

Kvalitet

När du lämnar in din bil för en Saab 3D Original Service kan du vara säker på att allt är just Saab Original, hela vägen. Servicen erbjuds bara av auktoriserade Saabverkstäder, serviceteknikerna är certifierade av Saab och de använder bara Saab Original Reservdelar speciellt anpassade för din bil. Dessutom använder de enbart motorolja med precis den specifikation som Saab rekommenderar för att motorn ska fungera optimalt. Allt för att så långt möjligt behålla din bil i sitt originalskick.

Comments are closed.