Däckhotell 995 kr
inkl. skiftning

På Motor-Center i Nynäshamn vill vi underlätta för dig som kund att äga en bil. Vi erbjuder därför en rad tjänster som ska spara tid, arbete och utrymme. En sådan tjänst är vårat däckhotell. På Motor-Center i Nynäshamns däckhotell tar vi hand om dina däck på ett korrekt sätt. Under vistelsen förvaras däcken svalt, tvättas, kontrolleras och skiftas så att de är utvilade och redo för en ny säsong på vägarna.

Checka in dina däck på Motor-Center Däckhotell, så får de vila upp sig efter en hel säsong på vägarna. När de är utvilade och redo för en ny säsong, sköter vi enkelt även hjulskiftet åt dig. Du väljer själv om du vill vänta under tiden vi byter dina hjul eller om du vill lämna bilen och återkomma på kvällen. Meddelar du i tid så kan vi självklart erbjuda lånebil.

Tvätt och rengöring 
Vi rengör effektivt dina däck och fälgar: Det är viktigt för däckens hållbarhet och livslängd att de hålls rena från smuts och lösningsmedel. Smutsen avlägsnas effektivt i vår miljövänliga däcktvätt.

Hjulskifte
När det är dags att byta till vinter- eller sommardäck bokar du tid hos, antingen via vårat bokningsformulär eller genom att ringa direkt till oss på telefonnummer 08-520 603 50

Kontroll av däck och lufttryck
Vid varje skifte kontrollerar våra kunniga tekniker däckens lufttryck och kondition. Om däcken är utslitna meddelar vi dig att de måste bytas ut.

Fast kostnad – allt inkluderat
Lämnar du in däcken hos oss får du däckhotell med, all inclusive, till en fast säsongskostnad.

Comments are closed.