Företaget

motor-center-panoramaVi är Din lokala Volvoverkstad och Saabverkstad

Motor-Center i Nynäs AB är en lokal bilverkstad som verkar i Nynäshamn med omnejd. Motor-Center ägs och drivs av Anders Olsson, Benny Karlsson och Dennis Kristiansson.

Risken är stor att ni har stött på oss tidigare eftersom Benny började sin bana hos Estö Bilservice på den tiden det fortfarande låg ute på Estö, vi ser ibland bilar och serviceböcker från början av 90-talet där ingen annan än Benny har utfört servicen på 35000 mil. Anders och Dennis jobbade från hösten 1993 tillsammans på det som då hette Ter-Borch`s Ringservice eller ”Bocken” som det hette i folkmun – numera Vianor`s anläggning i Nynäshamn. Dennis slutade våren 2001 för att börja serva kopieringsmaskiner åt Canon i Stockholm och Anders började på Estö Bilservice som servicerådgivare (då fanns de på Sandtorpsvägen).

2001 köptes Estö Bilservice av Andreas Eriksson som också hade NynäsBilskadeCenter(NBC) och 2004 flyttade Estö Bilservice in i våra nuvarande lokaler på Bäckvägen i Nynäshamn och de två tidigare bolagen började då att gå under det gemensamma namnet Motor-Center. Dennis anslöt till teamet i juni 2008 och i februari 2010 så köptes Motor-Center i Nynäs AB av Anders, Benny och Dennis. Vi har med andra ord varit i bilsvängen i Nynäshamn ganska länge alla tre och det hoppas vi ska komma alla gamla och nya kunder till godo.

Vi är auktoriserade av Volvo och Saab vilket innebär att vi får göra garantijobb på nyare bilar av dessa märken. Serviceavtal och trygghetsavtal går också alldeles utmärkt att göra hos oss. Vi är din Volvoverkstad och Saabverkstad i Nynäshamn! Har ni en tjänstebil/företagsbil eller ett försäkringsärende så är det heller inga problem, vi samarbetar med de flesta vagnparksägarna/leasingbolagen och försäkringsbolagen.

Vårt absoluta mål är att du som kund ska vara nöjd hela vägen, från det att du ringer för en första kontakt tills dess att du hämtar din bil.

Vi sorterar alla utslitna/gamla delar från din bil eftersom det mesta går att återvinna. Det hamnar sedan i vår egen miljöstation som sköts av Ragn-Sells.